-
Witlofsoep
30 minReacties uitgeschakeld voor WitlofsoepLekkere lofsoep
Recipe by Marga van der Kroon
-
Pasta salade met gerookte makreel en rode bes
30 minIngrediënten 125 ml creme fraiche 150 gram fusilli 150 gram rode bessen 1 stuks venkel 150 gram gerookte makreel 0.5 tl gedroogde tijm 4 tl grove mosterd 1 tl honing naar smaak zout en peper Bereiding Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om het garingsproces te stoppen […]
Recipe by Marga van der Kroon
-
Zalm met avocadosalsa
15 minutenLekker fris voorgerecht van gerookte zalm met avocadsalsa.
Recipe by Marga van der Kroon
-
Vietnamese lenterolletjes
-Het leuke van dit recept is dat je het aan tafel klaar maakt. Je zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zijn eigen lenterolletjes maken. Gezellig en ontzettend gezond.
Recipe by Marga van der Kroon
-
Verse Geitenkaas met honing en walnoten
1,5 uurGoed feestelijke voorgerecht. Serveren met toast of lekker geroosterd brood.
Recipe by Marga van der Kroon
-
Tonijn op Japanse wijze
30 minutenHeerlijk vers en gezond. Serveren met geroosterd wit landbrood.
Recipe by Marga van der Kroon
-
Mozzarella met basilicum en knoflook
30 minutenIngrediënten 2 bollen buffelmozzarella 6 el olijfolie extra vierge 1 teentje knoflook in kleine stukjes 1 tl grof zeezout 1 zakje verse basilicum, alleen de blaadjes versgemalen peper Bereiding Pistou maken met keukenmachine of vijzel: knoflook met zoutkorrels fijn maken. Basicilumblaadjes toevoegen en geheel tot dikke paste pureren. Olie druppelsgewijs toevoegen tot gladde, vloeibare saus […]
Recipe by Jurjen
-
Meloen en Kip Salade
40 minutenHeerlijk fris zomersrecept, oorspronkelijk uit Engeland. Het lekkerste is als je de appelmunt kunt krijgen die ze in Engeland hebben, maar die ik in Nederland nog niet ben tegengekomen.
Recipe by Marga van der Kroon