-
Dressings voor salades
5 - 15 minHoning- mosterddressing Meng 3 el olie, 1 el balsamico-azijn, 1 tl honing, 1tl mosterd, peper en zout naar smaak. Limburgse dressing Doe 3 el stroop en 1 el mosterd in een pannetje, laat deze smelten. Meng dit met 2 el appelazijn, 6 el olijfolie, peper en zout toe naar smaak Ceasardressing Meng in de staafmixer 1 […]
Recipe by Marga van der Kroon
-
Perenchutney
30 minutenPerenchutney is lekker met ganzenfilet en geroosterde wintergroente (recept is van de Beebox).
Recipe by Marga van der Kroon
-
Rode / Groene curry pasta
30 minutenZelf pasta maken is niet zo moeilijk. Dit recept is voor groene of rode pasta, afhankelijk van de kleur pepers die je erin doet.
Recipe by Marga van der Kroon
-
-
Saus voor bij witvis
5 minutenIngrediënten 4 el mayonaise 2 el creme fraiche grote augurk in kleine stukjes gesneden verse bieslook Bereiding Meng alles door elkaar. Lekker bij witvis, bijvoorbeeld kablejauw, met gekookte krieltjes en verse doperwten.
Recipe by Marga van der Kroon
-
Pesto
20 minutenIngrediënten 2 el pijnboompitten 60 gr verse basilicumblaadjes, gescheurd 2 ansjovisfilets, uitgelekt 1 el kappertjes, geperst 2 teentjes knoflook, geperst 1 dl olijfolie, extra vierge 60 gr vers geraspte pecorino of parmezaanse kaas Versgemalen peper, zout Bereiding Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze daarna op een bord afkoelen. Maak de […]
Recipe by Marga van der Kroon