JIM's recepten

Zalm van de BBQ

Reacties uitgeschakeld voor Zalm van de BBQ
60 minuten
Prep: 30 minuten | Cook: 30 minuten | Servings: 200 gram zalm p.p.

Ingrediënten

Zalm (200 gr p.p.)
Mayonaise
Dyon Mosterd
Bruine suiker
Zout
Peper
 

Cedar bbq plankje (AH)

 

 

Bereiden

In de keuken

  1. Week de rookplank in water, tijd staat op de verpakking van de rookplank.
  2. Plaats de zalm op de rookplank met de huid naar beneden en breng op smaak met zout en peper.
  3. Smeer de zalm in met de mosterd en mayonaise en bestrooi met de bruine suiker.

Op de barbecue

  1. Bereid de barbecue voor op lage warmte.
  2. Leg de zalm met plank op de BBQ. Gril de zalm voor ongeveer 20 minuten, totdat de zalm niet meer doorzichtig is en aan de zijkanten iets begint te bruinen.
Category: