JIM's recepten

Verse Geitenkaas met honing en walnoten

1,5 uur
Prep: 20 minuten | Cook: - | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 200 gr verse zachte geitenkaas
  • 2 el Armagnac of Marc de Champagne
  • 50 gr walnoten, fijngehakt + wat extra
  • 1 tl verse tijmblaadjes + wat extra
  • 4 el vloeibare honing

Bereiding

Meng de geitenkaas met de drank naar keuze, de walhoten en de tijmblaadjes. Bekleed de bekers met huishoudfolie, schep ze vol met het kaasmengsel en druk goed aan. Plaats ze minstens 1 uur in de koelkast. Stort ze op bordjes en verwijder het folie. Schenk over elk kaasje een lepel honing, strooi er wat walnoten bij en garneer de kaasjes met wat tijm bovenop. Je kunt de kaasjes al een dag van te voren maken.

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.