JIM's recepten

Tortillataart

45 minuten
Prep: 10 minuten | Cook: 25 minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 blik tomaatblokjes
  • 50 gr pijnboompitten
  • 400 gr roerbakgroenten
  • 1 el piripiri kruiden (of andere wrap kruiden)
  • 1 pak tortilla wraps
  • 200 gr (jong) belegen kaas, geraspt
  • pakje soepgroente

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit ui en knoflook glazig in de olie. Voeg de tomaatblokjes, pijnboompitten, roerbakgroenten, soepgroenten en de kruiden toe. Kook voor 5 minuten. Leg 1 wrap in een ovenvaste schaal en verdeel er 1/3 van de saus en 4 el geraspte kaas over. Herhaal dit totdat de saus op is. Sluit af met de kaas. Zet de schaal 10 minuten in de oven.

Serveer met een salade.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.