JIM's recepten

Spaghetti met wilde spinazie

30 minuten
Prep: - | Cook: 20 minuten minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gr spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 250 gr magere spekreepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 600 gr verse (wilde) spinazie
  • 1 bekertje crème fraiche
  • Versgemalen peper, zout

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. Spoel af en laat uitlekken. Verhit de olie in een koekenpan, Bak de spekreepjes knapperig en neem de reepjes uit de pan, Fruit de ui in het achtergebleven spekvet glazig. Voeg de spinazie toe, en bak totdat de spinazie geheel is geslonken. Laat uitlekken in een vergiet. Doe de spinazie weer terug in de pak, voeg de spekjes en crème fraiche toe, en roer goed door.

Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met zout en peper.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.