JIM's recepten

Rundvleesschotel (Italiaans)

Recipe by
3 uur
Prep: 15 minuten | Cook: 15 minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo rundvlees (bijv. riblappen)
  • 40 gram porcini (droog)
  • 400 gram tomaten (pomodori pelati) vers of blik
  • 2 sinaasappels
  • 250 gram verse zilveruitjes
  • halve fles rode wijn
  • 0,5 liter bouillon
  • beetje suiker
  • oregano

Bereiding

Week de porcini in warm water. Bak de uitjes in olie/margarine en schep ze uit de pan. Braad het rundvlees in blokjes. Voeg de uien, de wijn, de bouillon, de oregano, de sinaasappels (vruchtvlees in stukjes) en de suiker toe. In de heteluchtoven bij 160° C tot het vlees gaar is. Dan de tomaten en de porcini er bij en nog een half uur in de oven. Het resultaat moet lekker sappig zijn.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.