JIM's recepten

Pasta salade met gerookte makreel en rode bes

30 min
| Servings: 2 pers

Ingrediënten

  • 125 ml creme fraiche
  • 150 gram fusilli
  • 150 gram rode bessen
  • 1 stuks venkel
  • 150 gram gerookte makreel
  • 0.5 tl gedroogde tijm
  • 4 tl grove mosterd
  • 1 tl honing
  • naar smaak zout en peper

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om het garingsproces te stoppen en laat verder afkoelen.
  • Was de venkel, snijd in de lengte doormidden, haal de harde kern eruit en rasp de venkel in dunne plakjes met een kaasschaaf of mandoline.
  • Scheur de makreel in stukken.
  • Was de rode bessen en ris ze van de takjes.
  • Meng de pasta met de venkel, de rode bessen en de makreel voorzichtig door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak een sausje door de crème fraîche, mosterd, honing en tijm door elkaar te mengen.
  • Meng de saus door de salade en serveer direct.

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.