Ingrediënten
- 125 ml creme fraiche
- 150 gram fusilli
- 150 gram rode bessen
- 1 stuks venkel
- 150 gram gerookte makreel
- 0.5 tl gedroogde tijm
- 4 tl grove mosterd
- 1 tl honing
- naar smaak zout en peper
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om het garingsproces te stoppen en laat verder afkoelen.
- Was de venkel, snijd in de lengte doormidden, haal de harde kern eruit en rasp de venkel in dunne plakjes met een kaasschaaf of mandoline.
- Scheur de makreel in stukken.
- Was de rode bessen en ris ze van de takjes.
- Meng de pasta met de venkel, de rode bessen en de makreel voorzichtig door elkaar.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Maak een sausje door de crème fraîche, mosterd, honing en tijm door elkaar te mengen.
- Meng de saus door de salade en serveer direct.
Category: