JIM's recepten

Pasta met kip en pesto

30 minuten
Prep: 10 minuten | Cook: 20 minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 400 gr tagliatelle
  • 2 el olijfolie
  • 500 gr kippendijen, in stukken
  • 3 el pesto (uit een potje of zelfgemaakt)
  • half bakje roomkaas met kruiden
  • 1 dl room
  • 100 gr (jong) belegen kaas, geraspt
  • Versgemalen peper, zout

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Braad de kip in de olie, totdat het bruin is. Voeg de pesto, roomkaas en room toe, kook kort door. Voeg de helft van de kaas toe, en roer goed door totdat de kaas gesmolten is. Voeg de pasta toe en warm goed door. Vergemalen peper en zout erover. Garneren met de rest van de kaas.

Serveren met een groene salade.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.