JIM's recepten

Kippen-/groentesoep

2,5 uur
Prep: 10 minuten | Cook: 2 uur en 10 minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 400 gr. boerensoepgroenten
  • 4 kippendijen (of een pot kippenbouillon)
  • 100 gr. vermicelli
  • Maggi smaakmaker voor kippensoep
  • Stokbrood
  • Kruidenboter

Bereiding

Kook de kippendijen 2 uur zachtjes in twee liter water. Haal het vlees van het bot en doe weer terug in de pan. Doe Maggi smaakmaker erbij en laat vijf minuutjes zachtjes koken. Dan de vermicelli en de groenten erbij en nog vijf minuutjes zachtjes koken.

Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.