Ingrediënten
- 2 uien, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 2 broccoli, in roosjes
- bosje verse koriander, gehakt
- 2 blikjes tomatenblokjes
- 2 blikken linzen
- 1.5 l groentebouillon
- 2 el olijfolie
- 1,5 tl komijnpoeder
- 1,5 te kerriepoeder
- zout en peper (naar behoefte)
- naanbrood
Bereiding
Verhit de olijfolie in een grote pan, en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de komijnpoeder en kerriepoeder toe en bak kort mee. Voeg de broccoli, tomatenblokjes, linzen, de helft van de koriander en de groentebouillon toe. Roer goed door, dek de pan af en kook voor 15 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Bereid het naanbrood zoals aangegeven op de verpakking.
Serveer de soep, zet de rest van de koriander op tafel, zodat het naar behoefte gebruikt kan worden.
Category: