JIM's recepten

Draadjesvlees

4,5 uur
Prep: 15 minuten | Cook: 4 uur | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo sucadelappen
  • boter
  • 1 ui, gesnipperd
  • 5 dl runderbouilllon
  • rode wijn
  • 3 takjes verse tijm
  • 2 laurierblaadjes
  • 3 kruidnageltjes
  • Versgemalen peter, zout

Bereiding

Oven voorverwarmen op p 130°C. Sucadelappen met de peper (veel) en zout insmeren en in de boter aanbraden in een braadpan. Gesnipperd uitje erbij, glazig laten worden. Sucadelappen onderzetten met de bouillon en rode wijn. Tijm, laurier en kruidnageltjes erbij. Vier uur in de oven.

Serveren met aardappelpuree en groenten.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.