JIM's recepten

Courgettesoep met zalm

jurjen-van-leeuwen
Recipe by
40 minute
Prep: 10 minuten | Cook: 20 minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 2 courgettes in plakken
  • 2 tomaten, ontveld en ontdaan van het waterige interieur
  • 2 sjalotten, fijn gesneden
  • 5 dl kippenbouillon
  • vermouth
  • 4 el crème fraiche
  • 100 gr. gerookte zalm

Bereiding

Courgettes, sjalotten en tomaten bakken in een koekenpan. Bouillon toevoegen en 20 minuten zachtjes laten garen. Hele handel in de keukenmachine pureren, scheutje vermouth erbij en 2 el crème fraiche er doorheen roeren. Bij het opdienen de soep opleuken met zalmsnippers en een lepeltje crème fraiche.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.