JIM's recepten

Ceviche van heilbot met avocado en grapefruit

3 uur
Prep: 20 minuten | Cook: - | Servings: 6 personen

Ingrediënten

  • 500 gr heilbotfilet
  • 2 rijpe avocado’s, in blokjes
  • 18 rode en 18 gele kerstomaatjes, gehalveerd
  • klein bosje koriander, paar takjes apart houden voor garnering
  • 3 Romeinse slakropjes
  • Marinade:
  • sap van 2 limoenen
  • sap van 2 Florida grapefruits
  • 2 kleine rode uien in dunne plakjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • 1 hete chili peper, fijngehakt
  • versgemalen peter, zout

Bereiding

Meng alle ingrediënten van de marinade en breng op smaak met zout en peper. Snijd de heilbotfilet in behapbare stukjes en meng ze met de marinade. Zet enkele uren afgedekt in de ijskast. Snij de sla in reepjes en verdeel over de borden. Meng de vis met de tomaten, avocado en koriander. Verdeel de Ceviche over de sla en garneer met de koriander.

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.