Ingrediënten
- 500 gr heilbotfilet
- 2 rijpe avocado’s, in blokjes
- 18 rode en 18 gele kerstomaatjes, gehalveerd
- klein bosje koriander, paar takjes apart houden voor garnering
- 3 Romeinse slakropjes
- Marinade:
- sap van 2 limoenen
- sap van 2 Florida grapefruits
- 2 kleine rode uien in dunne plakjes
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 hete chili peper, fijngehakt
- versgemalen peter, zout
Bereiding
Meng alle ingrediënten van de marinade en breng op smaak met zout en peper. Snijd de heilbotfilet in behapbare stukjes en meng ze met de marinade. Zet enkele uren afgedekt in de ijskast. Snij de sla in reepjes en verdeel over de borden. Meng de vis met de tomaten, avocado en koriander. Verdeel de Ceviche over de sla en garneer met de koriander.
Category: