JIM's recepten

Andijviestampot met karbonade

40 minuten
Prep: Geen | Cook: 30 minuten | Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 250 gr. gesneden andijvie
  • 4 schouderkarbonades
  • spekreepjes
  • versgemalen peter, zout
  • Voor de aardappelpuree:
  • 1 kilo aardappelen
  • 3 dl melk
  • klontje boter
  • nootmuskaat, gemalen

Bereiding

Bak de spekreepjes uit.

Zout en peper de karbonades en braad ze in boter totdat ze goed zijn, 10-15 minuten.

Maak in de tussentijd de aardappelpuree conform recept. Roer de andijvie en de gebakken spekreepjes er doorheen.

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.