-
-
-
Garnalensalade met stokbrood
10 minutenIngrediënten 250 gr hollandse garnalen 1 grote vleestomaat, ontveld, ontdaan van binnenste en gesnipperd 1 grote ui, gesnipperd vier el mayonaise peper en zout (naar behoefte) 1 stokbrood Bereiding Meng de granalen met de tomaat en de ui. Voeg de mayonaise toe en meng goed. Afmaken met zout en peper Serveren met stokbrood
Recipe by Marga van der Kroon
-
Tonijnsalade met ciabatta
10 minutenIngrediënten 1 blikje tonijn 1,5 el mayonaise worchstersaus 2 grote augurken, gesnipperd 3 el augurkennat versgemalen peper 1 el balsomicoazijn 1 el kappertjes Bereiding Laat het blikje tonijn goed uitlekken. Meng de tonijn met de mayonaise, de augurk, paar druppels worchestersaus en een paar slagen peper. Voeg de azijn, kappertjes en het augurkennat toe. Goeg […]
Recipe by Marga van der Kroon
-
Roerei
15 minutenIngrediënten 4 eieren scheutje melk klontje boter versgemalen peper, zout paar stengeltjes bieslook (indien gewenst) Bereiding Klop de eieren goed los met een scheutje melk en het zout en peper. Verhit een koekenpan met een klontje boter. Zet het vuur laag en bak het eierenmengsel langzaam. Schraap, steeds als het ei zich vastzet op de […]
Recipe by Marga van der Kroon