-
Zalm van de BBQ
60 minutenReacties uitgeschakeld voor Zalm van de BBQHeerlijke zalm voor op de BBQ
Recipe by Marga van der Kroon
-
Frisse artisjok-pastasalade met groene asperges en serrano‐ham
30 minutenReacties uitgeschakeld voor Frisse artisjok-pastasalade met groene asperges en serrano‐hamIngrediënten 300 g macaroni grande (biologisch), conchiglie kan ook 350 g groene asperges 2 rode uien 280 g gemarineerde artisjok in pot 1 citroen 400 g koelverse hüttenkäse 1 el water 75 g veldsla 80 g serranoham Bereiding Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene […]
Recipe by Marga van der Kroon
-
-
Waanzinnige kip uit de oven
45 minIngrediënten 600 gram kippendijen 3 eetlepels boter 2 el olijfolie 3 teentjes geperste knoflook snufje gedroogde chilipeper 1 glas droge witte wijn 200 gr crème fraîche 80 gram fijngesneden uitgelekte zongedroogde tomaten in olijfolie 25 gram vers geraspte Parmezaanse kaas, 1 tl (verse) tijm 1tl (verse) oregano 1t (verse) rozemarijn handje vol verse fijngesneden basilicumblaadjes zout en […]
Recipe by Marga van der Kroon
-
Pasta salade met gerookte makreel en rode bes
30 minIngrediënten 125 ml creme fraiche 150 gram fusilli 150 gram rode bessen 1 stuks venkel 150 gram gerookte makreel 0.5 tl gedroogde tijm 4 tl grove mosterd 1 tl honing naar smaak zout en peper Bereiding Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om het garingsproces te stoppen […]
Recipe by Marga van der Kroon
-
Osso Bucco a la Milanese
3 uurDit Italiaanse gerecht is een echte klassieker. Het varkensvlees stoof je langzaam in de oven met heerlijke groentes erbij. Serveer er een neutrale risotto bij.
Recipe by Marga van der Kroon
-
Beenham uit de oven met sinaasappel
3 uur en 5 minutenHeerlijke beenham gemarineerd in sinaasappelsap + rode peper.
Recipe by Marga van der Kroon
-